Podporniki

iHELP - Skupaj rešujemo življenje!

iHELP ima največjo reševalno mrežo prvih posredovalcev, ki je prisotna lokalno in globalno in s tem nudi hitrejšo pomoč v nujnih primerih! Cilje iHELP-a je znižati trenutno visoko stopnjo umrljivosti v primeru nenadnega zastoja srca, povečati informiranost o možnih načinih pomoči žrtvam srčnega zastoja oz. drugih nezgod in pomoč lokalni skupnosti pri postavitvi defibrilatorjev in koliko je pomembno znanje: temeljni postopki oživljanja.

iHELP je slovenski projekt, ki nudi:

  • iHELP mobilno aplikacijo, ki alarmira družino, prijatelje, prve posredovalce, reševalce in iHELP uporabnike, ki so v neposredni bližini osebe, ki potrebuje nujno medicinsko pomoč. Imamo tudi lastno iHELP zapestnico.
  • iHELP zapestnica ima posebno SOS ID kodo, ki reševalcem in zdravnikom nudi takojšni dostop do zdravstvene kartoteke (bolezni, alergije in zdravila) ponesrečenca v primeru nujne medicinske pomoči.
  • iHELP SOS sistem za alarmiranje za NMP / Gasilce / Policijo.
  • Seminar varnosti in oživljanja s pomočjo defibrilatorja.
  • iHELP Certifikat varnosti: Srcu prijazno za podjetja, občine, društva, agencij, bolnišnic...S certifiaktom povečamo varnost zaposlenih, članov družine, lokalne skupnosti in strank.
www.ihelp.si